12.februar 2021 - 07:20

V ponedeljek vsi v šolo

Napisal

V ponedeljek, 15. februarja 2021, se ponovno odprejo vrata za vse učence OŠ Trbovlje.

Spoštovani učenci in starši!

 

Z veseljem vas spet obveščamo, da se v ponedeljek, 15. februarja 2021, ponovno odprejo vrata naše šole za se učence.  

Glede na Odlok vlade se pouk izvaja v šoli tudi za učence od 4. do 9. razreda (odlok velja do 13. do 19. februarja 2021). Učenci 1. triletja so že v šoli od 9. februarja 2021.

Delo bo potekalo v skladu z aktualnimi navodili in priporočili pristojnih inštitucij. Pouk naj obiskujejo le zdravi učenci. Zaščitne maske so obvezne izven razreda za vse učence.

Za učence od 4. do 9. razreda, ki se  vračajo v šolo, bo organizirana prehrana po prijavah (kot ste javili razredniku ob začetku šolskega leta).

Podaljšano bivanje (OPB) za učence 4. in 5. razredov se ne izvaja. Poskrbljeno je, da imajo učenci v času kosila spremstvo oz. varstvo.

Zaradi izvajanja ukrepov velja poseben režim v jedilnici za čas kosila, kar vam bodo sporočili razredniki.

Šolski prevozi so dogovorjeni in potekajo kot običajno.

Zaposleni v šoli se bomo v največji meri, in v okviru naših možnosti, potrudili, da bo ponovno všolanje varno. Veselimo se ponovnega srečanja z našimi učenci. Vas, spoštovani starši, pa prosimo za dobro in strpno sodelovanje tudi v bodoče. V priponki pa še nekaj nasvetov glede zdravja.

Za učence od 1. do 3. razreda se pouk izvaja kot v tem tednu.

Učencem od 4. do 9. razreda bodo razredniki poslali urnik (z manjšimi spremembami) in dodatne informacije v razredno spletno učilnico. Vsekakor pa se pouk v ponedeljek, 15. 2. 2021 za učence od 4. do 9. razreda začne ob 9.10. Učenci vozači od 4. do 9.r lahko pridejo z drugim šolskim avtobusom in počakajo v matičnih učilnicah.

 

Vodstvo šole

Prebrano 1313 krat Nazadnje urejano na 12.februar 2021 - 11:01