19.november 2020 - 08:48

Preprosto, HVALA

Napisal

Nove razmere, ki jih doživljamo že vse leto 2020, pred vsakega posameznika in skupnost postavljajo nove izzive. Nekateri morajo (samo) preživeti, nekateri pa imajo možnost pomagati in s tem ustvarjati boljše pogoje za življenje, skupnost, napredek, za lepši jutri. Če ljudje, ustanove, podjetja v lokalnem okolju dihajo s svojo okolico in prepoznavajo potrebe svojih ljudi, je to nadstandard, v našem okolju pa kar stalna praksa. Tisti, ki prvi pomaga, najbolj pomaga, in če je človek ob pravem času na pravem mestu, dobra dejanja ter geste dobijo nov pomen in dodano vrednost. Da smo v Trbovljah ponosni na podjetje Dewesoft d.o.o., ni nobena skrivnost. Nanje so ponosni vsi, ne samo v Sloveniji, ampak po vsem svetu. Njihova veličina ni samo v skrbi za napredek gospodarstva, ampak tudi v tem, da znajo prisluhniti potrebam v lokalni skupnosti, da znajo in zmorejo ob pravem času ponuditi pravo pomoč.  

S svojimi donacijami OŠ Trbovlje že vrsto let pomagajo pri izvajanju različnih aktivnosti in nadstandardnih dejavnosti, omogočajo, da naši otroci razvijajo različne spretnosti, tekmujejo iz znanja, razvijajo kritično mišljenje, bogatijo znanje mnogih strokovnih področij, pridobivajo kompetence in širijo svoje ideje ...

 

Izkazali so se tudi tokrat, ko so za naše učence donirali prenosne računalnike, ki jim bodo omogočali lažje šolanje na daljavo. Akciji sta se pridružili tudi podjetji RSH d.o.o Trbovlje in Comprojekt d.o.o Trbovlje, ki sta poskrbeli za miške in torbe za prenosne računalnike. 

 

V imenu učencev, ki se bodo lahko nemoteno izobraževali od doma, se jim najlepše zahvaljujemo. 

 

kolektiv OŠ Trbovlje

 

Prebrano 1215 krat Nazadnje urejano na 19.november 2020 - 10:51