S strpnim medsebojnim povezovanjem gradimo vedoželjnega in odgovornega mladostnika.

October 2019

Otroci za otroke.... zakulisje :D

''Backstage''  vsakega velikega in uspešnega dogodka je vedno (skoraj) tako zanimiv kot prireditev sama.  Na televiziji se kamere vedno drenjajo, da bi prišle do sočnih posnetkov v zakulisju. Tudi mi smo se sprehodili po zaodrju in posneli kakšno, niti ne tako zelo sočno, temveč zgolj ljubko fotografijo.

Read more...

Likovni natečaj Lions club 2019

Vsako leto Lions klubi s celega sveta sponzorirajo mednarodni likovni natečaj Plakat miru v lokalnem okolju. V tem šolskem letu nas je  Lions klub  Trbovlje povabil k sodelovanju  na mednarodnem natečaju, katerega slogan je  ''Potujemo v miru'' .

 

Read more...

Kandrše

V  ponedeljek smo bili učenci 2. c PŠ AH skupaj z učenci PŠ Dobovec na tehniškem dnevu v Kandršah. Tam so nas pričakali prijazni gasilci. Pripravili so nam zanimive gasilske naloge, nam razkazali gasilski muzej in gasilska vozila. Bilo je zelo zanimivo in tudi poučno.

Read more...

Otroci za otroke

Spoštovani!

Včasih nam uspe v življenju spoznati posebnega človeka – prijatelja, sošolca, učitelja, soseda. Nekoga, ki nam spremeni življenje le s tem, da je postal del našega življenja. Nekoga, ki nas zna nasmejati do solz, nekoga, ki nam zna zbuditi občutek, da obstaja še vedno dobrota na tem svetu. Nekoga, ki nas zna prepričati, da obstajajo vedno nova vrata, ko se stara zaprejo, in samo čakajo, da jih odpreš.

Učenci in učitelji OŠ Trbovlje se zavedamo, da je takih ljudi veliko in taki smo tudi sami, zato že četrto leto zapored organiziramo glasbeno-dobrodelno prireditev, s pomočjo katere z donacijami obiskovalcev polnimo šolski sklad. Sredstva namenjamo za nakup nadstandardne opreme, za zagotavljanje sredstev za spodbujanje razvojne ter raziskovalne dejavnosti učencev, predvsem pa za pomoč učencem iz manj spodbudnih okolji.

Vemo, da takrat, ko nam je najbolj težko, obstaja žarek upanja za srečo. Dovolili mu bomo, da nas spremlja tudi v tem šolskem letu.

Tako bomo 23. in 24. oktobra ob 18. uri, ob plesu in glasbi, skupaj polnili šolski sklad, ki bo risal nasmehe, nizal spomine, tkal prijateljstva. Naši učenci bodo zato, ker kot otroci pomagajo otrokom, srečnejši.

 

Vljudno vabljeni!

                                                                                                          Kolektiv OŠ Trbovlje

 

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed