Jedilnik za 6.3.2023 - 10.3.2023
MALICA | KOSILO | POP. MALICA | |
PON |
1.Hribovska bombeta-G 2.topljeni sir-L jabolko sadni čaj |
1.Kostna juha-G, J, Z 2.špageti po milansko (perutnina)- G, J solata (zelena, paradižnik) voda 3.ajdov kruh z orehi-G, O (orehi) |
1.Mlečni riž-L banana |
TOR |
1.Orehov rogljič-G, L, J, S, O (orehi) suhe marelice 2.mleko-L |
1.Dušeno kislo zelje 2.slan krompir-L pečenica 3.bio marmeladni keksi-G ananas 100% sirup borovnica 4.koruzni kruh-G |
1.Koruzni kruh-G salama kisle kumarice voda |
SRE |
1.Pol bel kruh-G telečja hrenovka 2.gorčica-GS 100% sok pomaranča |
1.Obara s piščančjim mesom in domačimi vodnimi žličniki-G, L, J, Z 2.puding čokoladni s smetano-L voda z limono 3.pol beli kruh-G |
1.Francoski rogljič z marmelado-G, ŽD 100% sok |
ČET |
1.Temna borovničeva palčka-G, L, J, S 2.sadni kefir-L |
1.Goveji file stroganov-G, GS 2.tri žita-G solata (rdeča pesa, radič s krompirjem) 100% razredčen sok jabolko 3.vaški kruh-G |
1.Štručka s šunko-G, L rdeča redkev voda |
PET |
1.Bio kamutov kruh-G 2.piščančja pašteta-L, J, S, Z paradižnik 100% sok multi vitamin |
1.Gobova juha-G, L, Z 2.ocvrta riba-G, J, R 3.krompirjeva solata z ajvarjem-GS voda 4.bio kamutov kruh-G |
1.Bio kokosovo pecivo-G klementina 100% sok |
Alergeni:
G – gluten, J – jajca, S – soja, L – laktoza, GS – gorčično seme,
R – ribe, O – oreščki, SE – sezam, Z - zelena, ŽD - žveplov dioksid
Sestavila: Rosana Vozel-organizator šolske prehrane in Edi Štrumbelj- vodja kuhinje.
Kuhinja si pridržuje pravico do spremembe jedilnika.