Jedilnik za 6.3.2023 - 10.3.2023

 

  MALICA KOSILO POP. MALICA
 PON
 

1.Hribovska bombeta-G

2.topljeni sir-L

jabolko

sadni čaj

1.Kostna juha-G, J, Z

2.špageti po milansko (perutnina)- G, J

solata (zelena, paradižnik)

voda

3.ajdov kruh z orehi-G, O (orehi)

1.Mlečni riž-L

banana

 TOR

1.Orehov rogljič-G, L, J, S, O (orehi)

suhe marelice

2.mleko-L

1.Dušeno kislo zelje

2.slan krompir-L

pečenica

3.bio marmeladni keksi-G

ananas

100% sirup borovnica

4.koruzni kruh-G

1.Koruzni kruh-G

salama

kisle kumarice

voda

 SRE

 

1.Pol bel kruh-G

telečja hrenovka

2.gorčica-GS

100% sok pomaranča

1.Obara s piščančjim mesom in domačimi vodnimi žličniki-G, L, J, Z

2.puding čokoladni s smetano-L

voda z limono

3.pol beli kruh-G

1.Francoski rogljič z marmelado-G, ŽD

100% sok

 ČET

1.Temna borovničeva palčka-G, L, J, S

2.sadni kefir-L

1.Goveji file stroganov-G, GS

2.tri žita-G

solata (rdeča pesa, radič s krompirjem)

100% razredčen sok jabolko

3.vaški kruh-G

 1.Štručka s šunko-G, L

rdeča redkev

voda

 PET

1.Bio kamutov kruh-G

2.piščančja pašteta-L, J, S, Z

paradižnik

100% sok multi vitamin

1.Gobova juha-G, L, Z

2.ocvrta riba-G, J, R

3.krompirjeva solata z ajvarjem-GS

voda

4.bio kamutov kruh-G

1.Bio kokosovo pecivo-G

klementina

100% sok

Alergeni:

G – gluten, J – jajca, S – soja, L – laktoza, GS – gorčično seme, 

R – ribe, O – oreščki, SE – sezam, Z - zelena, ŽD - žveplov dioksid

 

Sestavila: Rosana Vozel-organizator šolske prehrane in Edi Štrumbelj- vodja kuhinje.

Kuhinja si pridržuje pravico do spremembe jedilnika.