Jedilnik za 27.2.2023 - 3.3.2023

 

  MALICA KOSILO POP. MALICA
 PON
 

1.Pletenka-G, L

2.skuta s podloženim sadjem-L

1.Čufti v paradižnikovi omaki (govedina, svinjina)-G, J

2.bio špageti-G

3.solata (berivka mix, jajca)-J

100% sirup višnja

4.pisan kruh-G

1.Pirina bombeta-G

sir brez laktoze

kislo zelje

voda

 TOR

1.Črna žemlja-G, S

sir brez laktoze

kisle kumarice

zeliščni čaj

1.Pasulj s klobaso (svinjina)-G

2.kremna rezina-G, L, S

100% razredčen sok pomaranča

3.pol beli kruh-G

1.Vanilijev navihanček-G, L, J

2.mleko-L

 SRE

 

1.Bio bel kruh-G

2.čokoladni namaz-L, S, O (lešniki)

jabolko

3.bela kava-L

1.Ocvrti sir s tatarsko omako-G, L, J

2.pretlačen krompir-L

3.solata (kraljeva)-L, J

voda

4.bio bel kruh-G

1.Sirova štručka-G, L, S

hruška

100% sok

 ČET

1.Sirov burek-G, L, J

2.navadni jogurt-L

1.Dušena govedina po lovsko-G, J, Z, GS

2.kruhov cmok-G, L, J, Z

solata (zelje s fižolom, rdeča pesa)

kivi

voda z limono

3.ovseni kruh-G

 1.Ajdov rogljič z orehi-G, O (orehi)

100% sok

 PET

1.Mlečni rogljič-G

pomaranča

100% sok ananas

Pečen piščanec

rizi-bizi

solata (radič s krompirjem, cvetača)

100% sirup jabolko

1.črn kruh-G

1.Kornšpitz-G, SE

2.topljeni sir-L

paradižnik

voda

Alergeni:

G – gluten, J – jajca, S – soja, L – laktoza, GS – gorčično seme, 

R – ribe, O – oreščki, SE – sezam, Z - zelena, ŽD - žveplov dioksid

 

Sestavila: Rosana Vozel-organizator šolske prehrane in Edi Štrumbelj- vodja kuhinje.

Kuhinja si pridržuje pravico do spremembe jedilnika.