Jedilnik za 27.2.2023 - 3.3.2023
MALICA | KOSILO | POP. MALICA | |
PON |
1.Pletenka-G, L 2.skuta s podloženim sadjem-L |
1.Čufti v paradižnikovi omaki (govedina, svinjina)-G, J 2.bio špageti-G 3.solata (berivka mix, jajca)-J 100% sirup višnja 4.pisan kruh-G |
1.Pirina bombeta-G sir brez laktoze kislo zelje voda |
TOR |
1.Črna žemlja-G, S sir brez laktoze kisle kumarice zeliščni čaj |
1.Pasulj s klobaso (svinjina)-G 2.kremna rezina-G, L, S 100% razredčen sok pomaranča 3.pol beli kruh-G |
1.Vanilijev navihanček-G, L, J 2.mleko-L |
SRE |
1.Bio bel kruh-G 2.čokoladni namaz-L, S, O (lešniki) jabolko 3.bela kava-L |
1.Ocvrti sir s tatarsko omako-G, L, J 2.pretlačen krompir-L 3.solata (kraljeva)-L, J voda 4.bio bel kruh-G |
1.Sirova štručka-G, L, S hruška 100% sok |
ČET |
1.Sirov burek-G, L, J 2.navadni jogurt-L |
1.Dušena govedina po lovsko-G, J, Z, GS 2.kruhov cmok-G, L, J, Z solata (zelje s fižolom, rdeča pesa) kivi voda z limono 3.ovseni kruh-G |
1.Ajdov rogljič z orehi-G, O (orehi) 100% sok |
PET |
1.Mlečni rogljič-G pomaranča 100% sok ananas |
Pečen piščanec rizi-bizi solata (radič s krompirjem, cvetača) 100% sirup jabolko 1.črn kruh-G |
1.Kornšpitz-G, SE 2.topljeni sir-L paradižnik voda |
Alergeni:
G – gluten, J – jajca, S – soja, L – laktoza, GS – gorčično seme,
R – ribe, O – oreščki, SE – sezam, Z - zelena, ŽD - žveplov dioksid
Sestavila: Rosana Vozel-organizator šolske prehrane in Edi Štrumbelj- vodja kuhinje.
Kuhinja si pridržuje pravico do spremembe jedilnika.