Natisni to stran
23.januar 2023 - 21:04

Regijsko prvenstvo v nogometu za fante

Napisal D. Rajh
Turnir je potekal na naši šoli v sredo, 18. 1. 2023.
 
Poleg naše šole so sodelovale še ekipe OŠ Šmartno pri Litiji, OŠ Litija, OŠ Toneta Okrogarja iz Zagorja in OŠ narodnega heroja Rajka iz Hrastnika. 
Tekmovanje se je začelo s srečanjem naše in litijske ekipe. Tekma je bila precej izenačena, kljub temu pa so gostje ušli na 4:1. Naši igralci so uspeli rezultat znižati na 4:3, za izenačenje pa je žal zmanjkalo časa. V drugi tekmi s hrastniško ekipo bi nam zadoščal neodločen rezultat, imeli smo kup priložosti, nato pa smo v zaključku tekme prejeli gol in z rezultatom 1:0 zaključili s  tekmovanjem. 
V finale turnirja so se uvrstili Litijani in Zagorjani. Tekma je bila ves čas napeta, ekipa iz Zagorja je dvakrat zadela, proti koncu tekme pa je Litijanom uspelo rezultat znižati. V živčnem zaključku tekme, ki se je končala z 2:1 za OŠ Toneta Okrogarja, smo žal videli tudi nekaj grobih prekrškov in nešportno obnašanje, kar je pokvarilo vtis sicer dobre tekme.
Čestitke ekipi iz Zagorja, ki se je s to zmago uvrstila v četrtfinale državnega prvenstva.
 
Našo šolo so zastopali:
Gal Lasić, Gašper Miha Hercog, Amar Abdić, Luka Matanović, Tian Erjavec, Enej Mešić, Tomaž Knez, Grega Kaluder in Nejc Holešek.
 
Prebrano 287 krat Nazadnje urejano na 23.januar 2023 - 21:05