Natisni to stran
12.maj 2022 - 11:53

ŠD atletski mnogoboj

Napisal Aktiv ŠPO

V ponedeljek, 16. 05. 2022, bo športni dan za 6., 7., 8. in 9. razrede.

ŠPORTNI DAN: ATLETSKI MNOGOBOJ

(tek na 60 in 600m, skok v daljino, met žogice)

 Zbor učencev  je ob 8.50 na tribuni Športnega parka Rudar. Poiščite svojega spremljevalca, ki bo vašemu razredu določil mesto na tribuni. Aktivnosti bodo potekale po časovnici, ki jo najdete nalepljeno na vrhu tribune. Na istem mestu najdete tudi norme teka na 60m in 600m. Začetek tekmovanja je ob 9.10. 

Razred pride na igrišče skupaj s spremljevalcem in po nastopu v spremstvu odide nazaj na tribuno, na fitnes ali na igrišče.

Oblecite se športno in vremenski napovedi primerno. Ne pozabite na športno obutev, ki jo lahko dobro zavežete. Šolsko malico dobite, kljub temu pa imejte s seboj kakšno plastenko. Vodo si lahko vedno natočite na stadionu.

Vsi rezultati se točkujejo in seštevajo. Prvi trije učenci in učenke iz vsakega letnika dobijo diplome. Učenka in učenec z najboljšim seštevkom prejmeta pokal. Razglasitev rezultatov bo nekaj dni po ŠD v večnamenskem prostoru med odmorom za malico.

Športni dan se bo zaključil do 12.30.

Kako boste tekmovali?

Tek na 60m: tečete po 3 skupaj po spolu in abecednem redu.

Tek na 600m: teče cel oddelek skupaj, na cilju se postavite po vrstnem redu, kot ste pritekli v cilj.

Met žogice: tekmujete ločeno po spolu in abecednem redu, vsak ima dva meta.

Skok v daljino: skačete ločeno po spolu in abecednem redu, vsak ima tri skoke.

Učitelji spremljevalci:

  1. a - P. Medvešek, 6. b - S. Kovačič, 6. c - K. Mali Potisek, 6. d - T. Navratil, 7. a - K. Dragar (tudi prva pomoč, 7. b - V. Brezar, 7. c - K. Čelik, 8. a - S. Tomše, 8. b - K. Šuligoj, 8. c - Z. Grešak, 9. a - U. Jerman, 9. b - A. Stopar, 9. c - H. Klančnik.

IZBIRNI PREDMETI odpadejo.

Po končanem ŠD gredo vozači in naročeni na kosilo do šole v spremstvu Zali Grešak. Počakala vas bo pri stopnicah na tribuno.

Želimo, da uživate v tekmovanju, športno navijate, predvsem pa, da ste kar najbolj uspešni.

Aktiv ŠPO

Prebrano 734 krat Nazadnje urejano na 12.maj 2022 - 11:58