S strpnim medsebojnim povezovanjem gradimo vedoželjnega in odgovornega mladostnika.

March 2019

Dobrodelni koncert

Spet smo peli! Tokrat za dober namen. Pridružili smo se povabilu Maraaye in skupaj z njima in njunimi pevci Isaacom Palmo, Manco Špik, Klaro Jazbec, Niko Zorjan, Ulo Ložar, Alyo, BQL  in mladimi talenti ustvarili čudovit večer ter družini Kovač, ki jim je januarja pogorela hiša, pripeli 6.200 €.

Bilo nam je v veselje! Sijoče oči, čisti glasovi iz otroških src, bilo je nepozabno!

Hvala tudi vsem staršem, ki ste otroke pripeljali v soboto na koncert in tistim, ki ste se koncerta lahko udeležili.

Učiteljici Janja Kugonič in Špela Češnovar

Read more...

S Triglavom v Planico ...

... smo odšli ob 5.30 zjutraj. Vozili smo se tri ure, ko pa smo prispeli, smo dobili kape, nalepke in vstopnice. Vse to nam je priskrbela Zavarovalnica Triglav.

Read more...

Svetovni dan lutk

Učenci 1. a razreda smo se z veseljem odpravili na razstavo lutk in otroških izdelkov lutkovne skupine Lučka, ki letos praznuje 58 let lutkarstva v Trbovljah. Gospa Milena Skrinar nas je popeljala v pravljični svet lutk, kjer smo srečali Zvezdico Zaspanko, vesoljčka Pipa, Razbojnika z rumeno liso in ostale junake. Upamo, da se kmalu zopet srečamo. 

Read more...

Igralna urica

Danes smo se prvošolci in petošolci skupaj igrali, gledali igrico petošolk in se zabavali. Urica je prehitro minila in odločili smo se, da hitro ponovimo naše druženje. 
 

 

Read more...

Mladi raziskovalci na potepu

V sredo smo se mladi raziskovalci odpravili na ogled trboveljskega podjetja Dewesoft. Polni pričakovanj smo pripešačili v zgornji del Trbovelj. Sprejel nas je g. Mihael Gornik, ki nas je popeljal po prostorih podjetja. Navdušeno smo poslušali o vesoljskih tehnologijah, različnih meritvah in programiranju. 

Nadaljevali smo z ogledom podjetja AFormX, kjer nam je gospa Nika Mlinarič predstavila model letala. Postali smo piloti in se preizkusili v simulatorju letenja. Uau, kako zabavno izgleda naša šola iz zraka. 

Najlepša hvala podjetjema Dewesoft in AFormX za strokovnost, prijaznost in topel sprejem. Bilo je zelo zanimivo. 

Read more...

Bilo je nekoč ...

Učenci 1. b smo se veliko pogovarjali o življenju nekoč. Spoznali smo kakšno šolo so otroci obiskovali in kako so preživljali dan. S pomočjo staršev in sorodnikov smo zbirali stare predmete, jih prinesli v šolo in uredili razstavo. Vsak predmet nam je povedal svojo zgodbo. 

Read more...

Nagrajenci likovnega natečaja NEURJE

V torek, 12. 3. 2019, je bila na OŠ Ivana Kavčiča na Izlakah podelitev nagrad regijskega natečaja Centra za obveščanje. Na PŠ AH smo imeli kar štiri nagrajence, Merisa Salihović in Anida Bahtagić iz 1. razreda, Eva Muratović iz 3.r  ter Enej Mešić iz 4. razreda. 

Poleg kulturnega programa učencev OŠ Ivana Kavčiča smo si ogledali tudi delo gorske reševalne službe in prikaz dela izlaških gasilcev. Bilo je super!

Čestitke nagrajencem in mentoricam. 

Read more...
Subscribe to this RSS feed