S strpnim medsebojnim povezovanjem gradimo vedoželjnega in odgovornega mladostnika.

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 731

Items filtered by date: September 2017

Evropski teden mobilnosti

V okviru Evropskega tedna mobilnosti je v petek potekal dan brez avtomobila. Učenci prvega triletja so se udeležili aktivnosti, ki jih je pripravila občina Trbovlje. Zabavali so se, ustvarjali in se naučili veliko novega ob predstavi Miškinega gledališča, Tri kepice prometa.  

Read more...

Šola v naravi - zadnji dan

Tako! Z našo šolo v naravi smo priplavali do konca. Teden je bil zanimiv, pester, navihan in poučen. Naučili smo se marsikatero veščino. Ena od pomembnejših je ta, da smo odlično skrbeli zase in vsi skupaj za vse. Lepo smo se imeli.

Read more...

Prihajamo

Učenci 3. a in 3. b danes zaključujejo šolo v naravi. Predvidoma se bodo proti domu odpeljali ob 14. uri. V Trbovljah jih lahko pričakate okrog 16.30.

Read more...

Šola v naravi - 4. dan

Dopoldne smo preživeli ob naših najljubših športnih aktivnostih: plavanju, nogometu,namiznem tenisu, badmintonu in fitnesu na prostem. Po kosilu smo s Solinarko odpluli do Pirana. Obiskali smo akvarij, prisluhnili ljubezenskim zgodbam o Tartiniju, se sprehodili po glavnem trgu in se posladkali z najboljšim sladoledom.
Po pestrih dogodivščinah smo po večerji kar popadali v postelje. Mamicam in očkom pošiljamo poljubčke, da boste lažje zdržali še zadnjo noč sami doma.
Read more...
Subscribe to this RSS feed